Om Vitiligoforeningen
Vår forening er åpen for alle, det er gratis å melde seg inn og vi tilbyr hjelp og oppfølging for å gjøre livet til dem som har Vitiligo litt enklere. Sammen er vi flere og aldri alene. Bli med oss du og! Våre venner i Sverige og Danmark er også velkommen til å bli med i vår forening. 
Gratis medlemsskap
Vi ønsker at det skal være åpent for alle og uten kostnader å være medlem hos oss. En enkel og ukomplisert måte å støtte oss på er å gjøre det via Grasrotandelen til Norsk Tipping. Mer info om hvordan du kan gjøre dette finner du lenger ned på siden. Slik støtte gjør at vi kan holde "hjula i gang" uten dyre avgifter. Les mer her.
 
UVB terapi for hjemmebehandling
Vi leverer den anerkjente Phillips UVB lampen, som anbefales av hudleger og terapeuter. 

Vil du hjelpe oss økonomisk? 

Medlemskap hos oss er gratis for alle, og vi ønsker å fortsette med det. Dersom du ønsker å bidra med et beskjedent beløp eller la oss bli din Grasrotmottaker, så kommer dette veldig godt med i vårt arbeid. På forhånd tusen takk om du har mulighet til å bidra.

Logg inn som medlem, enten med 

e-post, Facebook eller Google+ så er

du sikret å få informasjon raskt. Du kan 

også får oversikt over dine bestillinger

dersom du er kunde hos oss. 

Logg inn eller registrer deg her

Bli medlem

Vitiligo Norge hjelper deg som har behov for informasjon og det å komme i kontakt med andre i samme situasjon. Foreningen ble stiftet i 2002 og er Skandinavias største nettsted for informasjon og kunnskap om Vitiligo.

Følg oss på Facebook
Har du spørsmål - kontakt oss så svarer vi!

Copyright Vitiligo Norge

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now